Atlètic Català

SEGUEIX-NOS A:

Carta de Presentació

Des de desembre de 2020 que hem agafat el relleu de la Junta del Club. Una responsabilitat molt gran però que encarem amb il·lusió i amb moltes ganes d’aportar el màxim per ajudar l’Atlètic Català i a totes les persones que l’integren a continuar avançant i creixent.

Així doncs, les primeres paraules són d’agraïment cap a la Junta sortint. Un agraïment sentit i sincer per la feina ben feta al llarg d’aquests últims anys.

Entenem el Club com una entitat que, a banda de formar els nostres equips en la seva vessant esportiva, també comprèn una perspectiva de compromís social i integradora que ens ha d’ajudar a crear una societat més justa, on tothom pugui tenir les mateixes oportunitats, indiferentment del sexe, origen o condició social al qual pertanyen.

Amb aquest compromís, hem volgut crear la 1a Junta en la història del Club formada majoritàriament per dones:

Rosa Sánchez, Secretària

Anna Paret, Tresorera

Àngels Masclans, Vocal

Jordi Cubinsà, Vocal

Jordi Mestre, President

Per altra banda, a causa de la pandèmia, hem hagut d’adaptar les dinàmiques de treball i d’entrenaments, prioritzant, en aquest moment i en aquest ordre, el benestar mental i físic dels jugadors/es.

Volem donar les gràcies a tot l’staff tècnic, coordinadors/es i entrenadors/es que formen part del Club, pel gran sentit de responsabilitat, compromís i dedicació, inqüestionables.

Per acabar, traslladar i encomanar-vos el ferm compromís que tenim, des de la Junta, per seguir sumant i millorant, si és possible, aquest club i aquesta gran família Atlètica!


Moltes gràcies!

Esperant i desitjant que us trobeu molt bé de salut, rebeu una forta abraçada.

Força Atlètic!

 

Jordi Mestre
President Club Atlètic Català
#ensensortirem #anemjunts