Menu

EL V TORNEIG DE NADAL INFANTIL DE L’ATLÈTIC CATALÀ, UN ÈXIT

noticiatorneiginfantil

Els dies 29, 30 i 31 de desembre, tot just una setmana després del torneig aleví, es va disputar lloc al Poliesportiu de Can Banús la V edició del Torneig de Nadal de l’Atlètic, en aquesta ocasió reservada als equips de la categoria Infantil.

Aquesta nova convocatòria va comptar, ja des del dijous amb la disputa dels partits de la primera ronda, amb un gran ambient, que es va allargar fins a la final del dissabte 31.

L’estructura del torneig va ser similar a la de l’aleví, amb 6 equips distribuïts en 2 grups (A i B), que van jugar els primers partits les tardes de dijous i divendres, dels quals van sortir els 4 equips que passarien a la ronda de semifinals programada la matinal de dissabte.

Els primers encontres van deparar els següents resultats:

  • Atlètic Català 3                             Futsal Tordera   4
  • Futsal Tordera  0                             Santvicentí   6
  • Santvicentí 5                                 Atlètic Català   1

Pel que fa al nostre Infantil, destacar la mala sort del primer partit, en el qual després d’anar per davant en el marcador durant tot l’encontre, van rebre en l’últim segon (en la darrera jugada del temps de descompte) el gol que donava la victòria al Tordera, mentre que en el partit contra el SantVicentí, després d’una molt bona primera part que va acabar amb un ajustat 1-0, a la segona els jugadors de l’Atlètic van acusar l’esforç físic i van ser superats per l’equip de Sant Vicenç per un clar 5-1 que els deixava fora de les semifinals.

Per la seva banda, els partit del divendres 30 van concloure ab aquests marcadors:

  • Futsal Mataró                              Hummel Alella  1
  • Racing Pineda 7                              Futsal Mataró  0
  • Hummel Alella 0                            Racing Pineda  6

Així doncs, van classificar-se, per a les semifinals els equips de Tordera, Sant Vicentí, Pineda i Futsal Mataró.

Finalment, la matinal del dissabte 31, es van disputar unes emocionants semifinals i final. A la 1a semifinal, el Tordera s’imposava al Racing Pineda per un ajustat 3-2, després d’un encontre molt igualat i amb moltes alternatives en el marcador, emntre que a la segona, el Santvicentí s’imposava de manera clara al Futsal Mataró per 5-0.

La gran final va estar marcada per l’emoció fins al darrer moment, amb un bon nivell i molta intensitat per part dels dos equips, el Santvicentí i el Tordera, en un partit que, després dels 40 minuts, va concloure amb un marcador d’empat a 2. En una tanda de penals no apta per a cardíacs, finalment s’imposava el Futsal Tordera a l’equip de Sant Vicenç de Montalt.

Tot seguit es va procedir al lliurament de trofeus als equips semifinalistes i finalistes d’aquesta 5a edició del Torneig Infantil de Nadal. Destacar que també durant el descans de la final el Club va sortejar 2 pernils entre el nombrós públic assistent.

L’enhorabona a tots els equips participants i al públic pel fairplay i el bon nivell esportiu viscut al llarg dels 3 dies de torneig i fins a la propera edició !

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?