Menu

TORNEJOS DE NADAL ALEVÍ I INFANTIL 2016 

noticiatorneignadal

Us informem que els propers 22, 23 i 24 de desembre tindrà lloc al Poliesportiu de Can Banús la 5a edició del Torneig de Nadal, categoria Aleví, que comptarà amb la participació de destacats equips del futbol sala català. La primera jornada es disputarà el dijous 22, a partir de les 18 hores, amb els enfrontaments del equips que integren el Grup A. L’endemà, divendres 23, també de 18 a 20 hores, serà el torn del Grup B, conformat pels 3 equips restants. Finalment, dissabte 24 al matí (a partir de les 9.30 h.) es disputaran les semifinals i la final del Torneig.

Al seu torn, els dies 29, 30 i 31 de desembre tindrà lloc el Torneig Infantil de Nadal que, amb aquesta de 2016, també arriba a la seva 5a edició. Amb un format similar al de l’Aleví (6 equips distribuïts en 2 grups de 3), els primers partits (grup A) es disputaran dijous 29 a la tarda, mentre que divendres 30 a la tarda serà el torn dels equips integrants del Grup B. Finalment, dissabte 31 al matí es jugaran les semifinals i la final.

Us adjuntem el programa/timing horari d’ambdós tornejos. Timing Infantil | Timing Aleví

Esperem, doncs, que els dies 22 a 24, i 29 a 31, comptem amb la vostra inestimable presència al pavelló de Can Banús, per gaudir d’aquests atractius i competitius tornejos de Nadal i oferir tot el suport possible als nostres jugadors alevins i infantils, perquè el nom de l’Atlètic Català quedi, un cop més, en el lloc més alt.

No hi falteu, us esperem !!

torneig-de-nadal-alevi-2-0_bonisimtorneig-de-nadal-infantil-3

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?