Menu

EL TORNEIG DE L’AMISTAT, UN ANY MÉS, TOT UN ÈXIT D’AMBIENT I PARTICIPACIÓ

torneigamistatexit

Els passats dissabte 9 i diumenge 10 de juny de 2018, va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu de Can Banús el XIII Torneig de l’Amistat de l’Atlètic Català.

El Torneig, reservat als més menuts (categories d’escoleta i prebenjamí dissabte, i benjamí diumenge) va esdevenir tot un èxit de participació i d’assistència, amb un ambient fabulós al llarg de les dues jornades i unes grades plenes a vessar de pares, mares i aficionats que no van deixar d’encoratjar i gaudir amb les evolucions d’aquests petits grans protagonistes.

Els equips convidats a participar en aquesta XIII edició d’una convocatòria que ja és tot un clàssic del Club van ser: el Sant Joan de Vilassar F. S., l’Arenys, l’Iris Badalona, Terrassa Industr., a banda dels nostres equips de l’escoleta, prebenjamins A i B i benjamins A, B i C.

Tot i que l’objectiu bàsic de la trobada passa per fomentar l’esperit esportiu, divertir-se al màxim i alhora estrènyer els llaços i l’amistat amb els jugadors dels clubs convidats, i on els resultats i classificacions passen a un segon pla, els nens i nenes participants en tot moment van donar el millor d’ells mateixos, deixant mostres de qualitat i d’un futur brillant en el futsal en molts casos.

Com a premi i reconeixement al seu esforç, en finalitzar tant la jornada de dissabte com la diumenge, tots els jugadors i tècnics respectius van rebre els trofeus i medalles de participació, a banda d’obsequis en record i agraïment per la seva participació.

Us deixem un recull de fotografies d’aquest XIII Torneig de l’Amistat.

amistat1

amistat2

amistat3

amistat4

amistat5

amistat6

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?