Menu

SPONSORS

alsako-logo-3

alsako.com, un portal web especialitzat en la venda d’electrodomèstics

 

alsako.com, format per un grup de professionals amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la distribució d’electrodomèstics, i més de 10 en el comerç on-line, comercialitza electrodomèstics dels principals fabricants (Bosch, Siemens, Balay, Smeg, Electrolux, Teka, Zanussi…). Des de campanes extractores a frigorífics americans, passant per rentadores, assecadores, congeladors…

Malgrat tractar-se d’una web dedicada a la venda on-line, si alguna cosa diferencia aquest portal és l’atenció personalitzada i el suport tècnic. Estem orgullosos de la fidelització dels nostres clients, cosa poc habitual en aquest tipus d’activitats. El fet d’oferir l’assessorament previ a la compra, facilita l’encert en el producte seleccionat. Això es pot fer des de l’experiència, però també des de l’avantatge que dóna disposar de la informació tècnica de tots els fabricants.

Tant els lliuraments com els serveis contractats (retirada d’aparells antics, posada en marxa…), són gestionats directament pel seu personal, la qual cosa facilita l’anticipació davant qualsevol possible inconvenient.
Des d’alsako.com, felicitem el Club Atlètic Català per la labor formativa que realitza amb nens i nenes des de fa més de 20 anys. Valorar a les persones, per sobre dels resultats, ha fet que ajuntem els nostres camins.


rogers-02

PRENDAS DEPORTIVAS ROGER’S, S.L.

 

Prendas Deportivas ROGER’S es va constituir el 1995 amb l’objectiu d’oferir al mercat del souvenir i del regal una gamma de productes de confiança, qualitat, garantia i exclusivitat.

Ens hem especialitzat en la gestió de llicències de productes tèxtils amb drets d’imatge exclusius de clubs i seleccions de futbol, així com de marques que aporten imatge, qualitat i exclusivitat al mercat del souvenir i del regal.

EL NOSTRE EQUIP

Gestionem els clients directament amb una xarxa d’agents comercials que abarca tot el territori espanyol, eliminant intermediaris. Mantenim una relació directa amb el mercat, aconseguint donar resposta a la demanda dels nostres clients de forma personalitzada.

Disposem d’un equip comercial amb gran experiència i coneixedor del mercat. Treballem directament amb el client, arribant a totes les zones turístiques d’Espanya.

MARXANDATGE, LLICÈNCIES I ACORDS

Gestionem i comercialitzem un ampli catàleg de productes tèxtils (samarretes, polos, dessuadores, bermudes, banyadors, gorres) de les diferents marques de les quals posseïm llicència o acords de distribució per a la península ibèrica en exclusiva.

PRODUCTE I DISSENY

La qualitat i el disseny dels nostres productes és la nostra principal carta de presentació. Distribuïm productes oficials llicenciats amb uns dissenys atractius i acabats de confecció, estampats, aplicacions i packaging molt valorats en el mercat del turisme i del regal.

T'agradaria pertànyer al nostre club?