Menu

Protocol d’accés a grades

Com ja sabeu, amb la vigència de la Resolució SLT/716/2021, de 12 de març, i la represa de la competició oficial acordada per la FCF, es permet l’accés d’espectadors a les graderies de les instal·lacions tancades per poder veure els partits programats, això si, de manera restringida (aforament màxim del 30%) i amb un control d’accés estricte.

Pel que fa al Poliesportiu de Can Banús, les NORMES/PROTOCOL de l’Atlètic Català per poder accedir a les graderies són les següents:

  1. Caldrà que 2 persones (delegat/a, +1 ) de cada equip es responsabilitzin de controlar i gestionar l’accés dels espectadors a cada partit.
  2. La porta per la qual s’ha d’accedir a les graderies és la d’emergència del carrer Sants Màrtirs, que s’obrirà 15 minuts abans de l’hora d’inici del partit.
  3. De moment només hi podràn accedir 2 persones per jugador/a, tant de l’equip local com del visitant. Excepcionalment, i sempre que no se superi l’aforament màxim fixat, es permetrà accedir menors d’edat (germans/nes del jugador), acompanyats pel pare/mare, o persones amb mobilitat reduïda, si bé hauran d’emplenar també el full de sol·licitud d’accés amb les seves dades.
  4. Tothom que hi vulgui accedir (visitant i local) ha d’emplenar i enviar el formulari online que trobarà en aquest enllaç:

 


 

Un cop enviat, es rebrà una còpia automàtica en el correu facilitat en el mateix formulari.

Molt important: aquest correu és el que s’ha de presentar a la porta d’accés com a comprovant.
Si algú no disposa d’aquest enllaç es penjaran diversos cartells al pavelló amb un codi QR que enllaçarà directament al formulari.

qr
També hi haurà fulls impresos per fer-ho a mà.

5. Accés: Primer entraran els acompanyants de l’equip visitant (que hauran de portar obligatòriament mascareta), als quals se’ls prendrà la temperatura, s’hauran de desinfectar les mans i hauran de lliurar, firmada, la declaració responsable pel Covid-19 (El Club deixarà declaracions Covid-19 impreses per si algun acompanyant no la portés emplenada).

6. Els acompanyants visitants se situaran a la part dreta de la graderia, que estarà delimitada i amb els llocs marcats on hi cal seure, respectant les distàncies de seguretat.

7. Un cop asseguts els acompanyants visitants, entraran els acompanyants de l’equip local, amb el mateix protocol (mascareta/temperatura/desinfecció mans/declaració Covid) i se situaran a la part esquerra de les grades, que també estarà delimitada i amb els llocs marcats.

8. No es permès l’accés a les graderies amb begudes ni cap tipus de menjar.

9. Un cop acabi el partit, de la manera més àgil possible, s’obrirà l’altra porta d’emergència (la que dona a les pistes exteriors) i sortiran tots els espectadors: primer els acompanyants visitants i després els locals.

10. Caldrà que els 2 responsables de controlar l’accés ruixin amb esprai desinfectant les 2 zones d’espectadors, abans que els responsables del proper partit iniciïn el seu protocol d’entrada.

Des del Club esperem comptar amb la col·laboració de tothom (responsables i espectadors/es) per tal que puguem presenciar els partits dels nostres fills/es, respectant aquestes mesures restrictives.

 

T'agradaria pertànyer al nostre club?