Menu

PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA TEMPORADA 2018-2019 TOTA UNA FESTA DE CLUB

presentacio oficial

 

El passat dissabte 10 de novembre el Pavelló Poliesportiu de Can Banús va acollir la Presentació oficial de l’Atlètic Català per a la present Temporada 2018-2019.

La jornada, que arrencà ja de bon matí amb els diferents enfrontaments de lliga del Benjamí B, l’Aleví A, el Cadet B, l’Infantil Femení i el Juvenil, va ser tot un èxit, amb una notable presència de pares, mares, familiars i amics que van omplir les grades i passadissos del Pavelló, especialment a les 17 hores, hora fixada per a l’inici de la presentació. Abans que sortissin els jugadors, tots els presents van poder gaudir d’uns videos projectats en la pantalla gegant que s’habilità per a l’ocasió. Tampoc no va deixar de sonar la música al llarg de la vetllada.

Ambientats amb un espectacular lloc de llums dissenyat pel conegut especialista Yelo, els 14 equips que defensaran la samarreta de l’Atlètic al llarg d’aquesta temporada van ser cridats i van anar sortint a pista categoria per categoria, començant per l’Escoleta i acabant pel Sènior, entre els aplaudiments del públic, que no va deixar d’encoratjar tant els jugadors/es de cada grup com els seus respectius delegats/des.

B (60)

Tot seguit va ser el torn dels tècnics, segons i primers entrenadors, coordinadors, i scouter, que també van anar sortint entre l’ovació dels presents abans de situar-se amb els jugadors per ser immortalitzats en la tradicional foto de grup.

Enguany, a més a més, i un cop acabats els parlaments, el Club (n.d.r: gràcies, Núria per la gran tasca) va aprofitar l’avinentesa per fer les fotos d’equip i també les individuals de cada jugador amb vista a actualitzar la pàgina web del Club.

En el torn d’intervencions el president de l’Atlètic, l’Ignasi Rovira, després de saludar i agrair l’Alcalde la seva presència un any més, va donar la benvinguda als nouvinguts al Club (en Ricard Domènech, en Pol Alsina en l’apartat tècnic, i en Pep Campoy a la Junta), abans de recordar el tarannà especial d’aquest 2018, en què el Club ha hagut de redoblar esforços per commemorar com cal els 20 anys de l’entitat, organitzant tot un seguit d’activitats i mostres molt especials, i dissenyant una samarreta específica d’aquest aniversari, entre altres accions destacades. En aquest aspecte, va fer també al·lusió als fundadors de l’Atlètic, aquells que, com ara el Thein, ara fa poc més de 20 anys, van decidir engrescar-se i iniciar un projecte de Club que amb el pas dels anys ha anat creixent i que enguany és plenament viu.

B (174)

Aquest esperit i il·lusió d’aquells primers fundadors –va dir Rovira- són els que motiven i mouen tant a l’equip tècnic com a la Junta a pensar en tot allò que encara es pot fer per millorar el Club, una tasca en la que novament va demanar l’ajut i el suport dels pares i mares, convidant-los a participar activament i a recolzar l’equip directiu, mancat de recursos per poder tirar endavant encara més projectes, com ara el de recuperar el Sènior Femení, ampliar la base del femení, posar en marxa l’Aula de Pas, consolidar la figura de l’scouting intern o desenvolupar comissions com ara la de premsa, entre d’altres.

El president va agrair l’enorme tasca que desenvolupen tots i cadascun dels membres que integren l’equip tècnic i col·laboradors, amb unes mencions especials per al Kiko Espuña i per al Gil Gómez, a qui va convidar a adreçar unes paraules.

Abans de cedir la paraula a l’alcalde, va agrair també la tasca i el suport incondicional dels delegats i delegades.

Finalment, l’Alcalde de Vilassar de Dalt, l’Il·lm. Sr. Xavier Godàs, després de rebre la samarreta commemorativa dels 20 anys de mans del president, va destacar l’esforç i dedicació de l’Atlètic Català, que des de la seva modèstia i humilitat està aconseguint coses extraordinàries, la qual cosa el fa identificar-se -va subratllar- especialment amb aquest Club, tot un model de tasca i d’implicació social per als joves i les joves del poble, que hi troben i trobaran sempre acollida.

B (115)

La Jornada va continuar amb un el partit de lliga entre el Atlètic Català i el Sant Cebrià de Vallalta, C. F., abans de gaudir d’una botifarrada amb mongetes (organitzada per ajudar el juvenil A en el seu viatge al Torneig de Tenerife dels propers 1, 2 i 3 de febrer de 2019).

Moltes gràcies a tots els presents i Força Atlètic !!

 

Podeu veure més fotografies a la nostra Pàgina de Facebook

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?