Menu

PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA TEMPORADA 2016-2017: UNA GRAN FESTA

noticia1

El passat dissabte 29 d’octubre el Pavelló Poliesportiu de Can Banús va acollir, un any més, l’acte de Presentació Oficial de les plantilles de l’Atlètic Català per a la Temporada 2016-2017.

La Jornada va resultar tot un èxit, amb una notable presència de pares, mares, familiars i amics que van omplir les el recinte per donar la benvinguda a tots els jugadors, jugadores, tècnics i col·laboradors del Club per a la present campanya, i conèixer tot un seguit de novetats que s’han incorporat aquest any.

Dins del programa d’activitats de la Jornada, a les 15.30 hores es va disputar un partit de la Lliga Infantil, en el que els nostres es van enfrontar al Sant Joan F. S.

Enguany el Club va voler introduir algunes sorpreses amb l’objectiu d’amenitzar i diversificar una mica l’acte. Una d’elles va ser l’actuació de la Paula Bocanegra, qui tot just abans de començar la presentació dels jugadors, ens va delectar amb una breu però intensa actuació en viu, tot interpretant un tema que va arrencar l’ovació dels presents. Cal esmentar que la Paula va participar en el conegut programa televisiu de La Voz Kids.

img_9100

A banda de l’actuació de la Paula, aquest any el Club va habilitar una pantalla gegant que, tot i algun problema tècnic, va permetre que els presents gaudissin d’imatges i vídeos, actuals i històriques, de l’Atlètic Català (moltes gràcies, Núria, per la gran feina !).

La sorpresa més gran, però, tenia a veure amb el reconeixement públic que la Junta i l’Equip Tècnic van voler dedicar en aquesta ocasió als equips femenins del Club, ratificant l’aposta decidida de l’Atlètic Català pel futbol sala femení, i que es va escenificar amb un petit muntatge/homenatge del qual van ser partícips tota la resta de jugadors, grans i petits que, després de ser cridats i sortir amb els seus equips respectius, es van anar ubicant i van configurar al parquet, lletra per lletra, l’expressió “TOTS SOM FEMENÍ” al moment que les jugadores dels equips Base i Sènior femení eren presentades en públic.

img_9143

Un cop presentats tots els jugadors i jugadores davant de la nostra gran afició, van ser immortalitzats, com és tradició, amb la foto de grup, integrada pels 13 equips i gairebé 150 jugadors que aquesta temporada defensaran els colors de l’Atlètic a les diferents competicions oficials.

El torn de parlament l’inicià el president del Club, l’Ignasi Rovira, qui va destacar les principals novetats del Club en aquesta temporada, com ara la incorporació del nou Coordinador General Tècnic, en Gil Gómez, i també d’un nou entrenador i coordinador, en Jesús Vilar, o la reincorporació d’un vell conegut de tots com és en Francesc Espuña, així com la reestructuració interna que això ha dut aparellat. L’altra gran novetat és la nova indumentària (primer equipament oficial) del Club, amb un disseny tan cridaner com bonic, obra d’en Marc López, un dels pares col·laboradors amb l’Atlètic, qui també va rebre un petit detall del Club entre els aplaudiments dels presents. Després d’unes paraules d’agraïment per al Javi Rodríguez (qui finalment no ens va poder acompanyar), els nostres delegats i delegades, així com la nostra secretària-administrativa, la Conxi, el president va demanar un cop més tota la il·lusió i compromís a les plantilles, tècnics, pares i mares, desitjant-los tota la sort del món en aquesta nova campanya.

img_9149

A l’acte no hi va voler faltar la màxima autoritat local, l’alcalde de Vilassar, l’Il·lm. Sr. Xavier Godàs, així com el regidor de l’Àrea d’Esports, el Sr. Josep Carlos Babot, que van acceptar amablement la invitació del Club per compartir amb nosaltres la vetllada. En la seva intervenció, l’alcalde va voler agrair de manera expressa al Club la gran tasca social que realitza, donant cabuda a qualsevol nen o nena que vulgui jugar a futbol sala, independentment de quin sigui el seu origen o condició social, tot un referent de gestió i d’implicació social per a Vilassar i, especialment, va destacar el reconeixement i l’aposta de l’Atlètic per fomentar la participació de jugadores femenines, que cap altre equip o entitat esportiva local realitza.

Un cop acabats els parlaments, es van fer les fotos d’equip i també les individuals de cada jugador (gràcies a tots els fotògrafs per la seva col·laboració!), la Jornada va continuar amb un partit de Lliga de la 1a divisió Femení, entre l’Atlètic Català i L’Alzina Assoc. Esportiva.

En acabar l’encontre, tothom va poder gaudir al bar del pavelló d’un pica-pica refrigeri per gentilesa del Club.

Visca l’Atlètic Català !!!

 

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?