Menu

L’ATLÈTIC ACULL ELS PARTITS DE PREPARACIÓ DE LES SELECCIONS DEL MARESME, AMB 6 JUGADORS SELECCIONATS

comarcals17

 

L’ATLÈTIC ACULL A CAN BANÚS ELS PARTITS DE PREPARACIÓ DE LA SELECCIÓ DEL MARESME PER ALS CAMPIONATS COMARCALS 2017, AMB 6 JUGADORS SELECCIONATS

 

Us comuniquem que l’Atlètic Català ha estat designat per la Federació Catalana de Futbol (Delegació Maresme) per acollir, el proper diumenge 26 de novembre, els partits de preparació de les diferents seleccions del Maresme amb vista als Campionats Comarcals de Futbol Sala 2017, que es disputaran a la ciutat de Blanes els propers 8 i 9 de desembre.

Uns partits que comptaran amb la presència de, ni més ni menys, que 6 jugadors de l’Atlètic Català, que han estat seleccionats per participar integrats en les categories benjamí, aleví, infantil i cadet.

En concret, en l’equip de la Categoria Benjamí hi competirà l’Alfonso Sánchez Mulà, en el de la Categoria Aleví, en Roger Grau Campins, l’Adrià Ayats Hernández i en Biel Rovira Cano, en l’equip Infantil,  l’Elías A. Pereira Lezcano, mentre que en la categoria Cadet hi competirà en José Manuel Robles Gómez.

Moltes felicitats a tots els seleccionats, als seus tècnics i a tot l’Atlètic en general,  i molta sort en aquest repte important amb la selecció comarcal del Maresme, en el qual estem convençuts que deixaran ben alt el nom del nostre Club.

Els horaris dels partits de preparació previstos a Can Banús el proper diumenge 26, són:

  • Categ. Benjamí: 15.15 hores
  • Categ. Aleví: 16.30 hores
  • Categ. Infantil: 17.45 hores
  • Categ. Cadet: 19.00 hores
  • Categ. Cadet Femení: 20.15 hores
  • Categ. Juvenil Femení: 21.15 hores

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?