Menu

JORNADA DE TECNIFICACIÓ PEL CLUB ATLÈTIC CATALÀ

jornada_tecnificacio

Aquest diumenge 23 d’abril, diada de Sant Jordi, el Pavelló Municipal Can Banús de Vilassar de Dalt ha estat l’escenari en el qual s’ha celebrat la 9ªJornada de Tecnificació del CTEFS amb jugadors del Club Atlètic Català. Tècnics de l’Àrea Esportiva i Seleccions de la LCFS de la FCF han dirigit la Jornada de Tecnificació organitzada pel CTEFS als jugadors del Club Atlètic Català.

Els tècnics de les seleccions catalanes encarregats de dirigir aquesta Jornada de Tecnificació han estat el director del CTEFS, Chus Esteban; el seleccionador català absolut, Santi Gea; i el seleccionador Cadet, Marcos Robles.

 IMG_3455

La primera sessió ha anat dirigida als jugadors dels equips Benjamí ‘A’ i ‘B’ del club, i han pogut treballar fonaments tècnics adients a les seves categories, com la passada i la conducció. A continuació, ha estat el torn dels equips Aleví ‘A’ i ‘B’ que han pogut desenvolupar una sessió per la millora tècnica individual dels controls orientats. Finalment, han realitzat la seva tecnificació basada en la presa de decisions i a la sortida de pilota davant la pressió els equips Infantil i Cadet de l’entitat.

FullSizeRender (1)

IMG_3456

IMG_3457

Font d’informació: http://fcf.cat

 

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?