Menu

GRAN PAPER DEL BASE FEMENÍ EN LA FASE FINAL DISPUTADA A BLANES

paper_femeni

El diumenge 14 de maig la Ciutat Esportiva de Blanes ha acollit la Fase Final d’equips en la categoría Base Femení, que ha servit per tancar la temporada, i en la qual ha participat, de manera brillant, el nostre equip.

La trobada ha aplegat tots els equips base de Divisió d’Honor i Primera Divisió agrupats segons la classificació obtinguda en la lliga regular, i en la que totes les jugadores de futsal han gaudit de la jornada i han mostrat una actitud exemplar de joc net i esportivitat, a l’igual que els pares i mares i tot el públic assistent.

Enquadrades en el Grup E, com dèiem, les nostres jugadores han tingut una gran actuació en la que, després de perdre per un ajustat 2-1 en el primer partit contra Bon Salvador, han aconseguit un meritori empat a 1 contra l’equip d’Esparreguera, i un fabulós empat (3-3) contra la Selecció Andorrana, després de remuntar de manera brillant un 0-3 en contra. Cal destacar que el combinat andorrà s’havia imposat en els partits anteriors contra l’Esparraguera i Bon Salvador per 7-2 i 6-0, respectivament, el que parla per si sol del potencial del rival i de l’enorme partit realitzat per les nostres petites del Base Femení.

L’enhorabona a totes, sou unes craks !!

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?