Menu

GRAN AMBIENT EN LA PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA TEMPORADA 2017-2018

presentacio1718

El diumenge 12 de novembre el Pavelló Poliesportiu de Can Banús va ser l’escenari que va acollir l’acte de Presentació Oficial de les diferents plantilles de l’Atlètic Català per a la Temporada 2017-2018.

La Jornada va resultar tot un èxit d’assistència i participació, amb les grades plenes a vessar de pares, mares, familiars i amics, que no es van voler perdre l’oportunitat de donar la benvinguda a tots els jugadors, jugadores, tècnics i col·laboradors del Club per a la present campanya, i de desitjar-los molta sort i èxits davant dels nous reptes que se’ls hi presentaran.

Enguany, tenint en compte que el Club acomplirà el seu 20è aniversari, es va voler dotar l’acte d’un tarannà una mica especial i festiu, sorprenent els assistents amb una presentació personalitzada de tots els jugadors, que eren nomenats i seguits pel canó de llum en un ambient de penombra, mentre la seva imatge es projectava de manera simultània a través d’una pantalla gegant.

Entre tots els jugadors i jugadores que van anar sortint es va dibuixar un 20 gegant a la pista, per commemorar precisament aquest aniversari de l’Atlètic durant la present temporada.

_94A0118

A banda d’això, la projecció d’altres vídeos amb missatges de persones que han estat i són importants al Club, globus, confeti i altres elements, van servir per amenitzar i dotar d’un caliu especial aquest acte de presentació.

Un cop presentats tots els jugadors i jugadores davant la nostra gran afició i de fer-se les fotos individualitzades, es va procedir, com és tradició, a fer la foto de grup amb els  gairebé 150 jugadors que aquesta temporada defensaran, juntament amb els seus respectius tècnics i coordinadors, els colors del nostre Atlètic a les diferents competicions oficials.

El torn de parlaments va anar a càrrec del president del Club, l’Ignasi Rovira, i de l’alcalde de Vilassar, Sr. Xavier Godàs, als que acompanyava també el regidor d’esports de l’Ajuntament vilassarenc, el Sr. Josep Carles Babot.

_94A0491

Instants més tard, un vell conegut de la casa i ànima del nostre Club, en Francesc Sánchez “Tein”, va dedicar també unes emotives paraules a l’audiència.

Com a colofó, a la mitja part del partit de lliga del nostre Sènior, es va oferir a tothom un refrigeri (pica-pica) al bar del poliesportiu, amb el que posava la guinda a una jornada plena d’activitat, festa, il·lusió i esperit de Club.

_94A1166

Podeu gaudir d’un ampli àlbum fotogràfic d’aquesta presentació, clicant aquí.

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?