Menu

GRÀCIES CISA, GRÀCIES JAUME ! GRÀCIES SÈNIORS !

gracies_jaume_cisa

Com ja us hem vingut anunciant les darreres setmanes, el projecte social i esportiu de l’Atlètic Català per a la propera temporada preveu tot un seguit de canvis, novetats i reajustaments. Pel que fa a la vessant esportiva, una de les categories en les que hi haurà més novetats serà en l’equip Sènior masculí, amb moltes incorporacions tant en l’staff tècnic com a nivell de jugadors. Per aquest motiu, des del Club hem cregut just dedicar a tots els jugadors sèniors que la temporada vinent és previst que no continuïn amb nosaltres unes paraules d’agraïment per la dedicació, l’esforç i la implicació que han demostrat els darrers anys
defensant la samarreta de l’Atlètic.

Un reconeixement merescut i que, de manera especial, volem palesar en la figura de dos jugadors que porten al Club ja unes quantes temporades i que han estat tot un exemple de compromís, no havent faltat pràcticament a cap entreno ni partit en tots aquests anys. Ens hi estem referint al Josep Cisa (en Cisa) i al Jaume Planas.

Al Jaume, al Cisa, i a TOTS els nostres jugadors Sènior, l’agraïment més sincer des de l’equip tècnic i la Junta de l’Atlètic Català, i el desig que tingueu èxit en els vostres propers projectes, siguin futbolístics o no, i recordeu que aquesta sempre serà casa vostra.

Fins aviat i molta sort !

T'agradaria pertànyer al nostre club?