Menu

DOS JUGADORS DE L’ATLÈTIC, SELECCIONATS A LES COMARCALS

noticia6

Un any més l’Atlètic Català estarà representat en les seleccions del Maresme que competiran els propers 10 i 11 de desembre, a la Ciutat Esportiva de Blanes, en la 6a edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala. Es tracta de l’Aleix Moreu Osa, que disputarà aquesta competició com a porter de la Selecció Aleví, i del José Manuel Robles Gómez, que formarà part de la Selecció Cadet. A tots dos, la més sincera enhorabona i tota la sort del món perquè puguin aconseguir la millor classificació possible en aquest exigent torneig de seleccions comarcals !

                       ead9e078-e987-49f2-ad18-b17416f77ae1  dc866ed6-0e3e-4777-ba5a-48c1a218c2b6

Recordeu que enguany l’Atlètic ha acollit la major part de les sessions de preselecció per a aquests Campionats Comarcals 2016, que han tingut lloc al Pavelló de Can Banús diferents diumenges d’aquest mes de novembre. Unes convocatòries que es van iniciar amb unes llistes de 20 jugadors, a les quals van ser preseleccionats altres jugadors de l’Atlètic Català, tot i que finalment no han pogut formar part de les llistes definitives amb els 12 jugadors escollits per a cada categoria, llistes que els diferents seleccionadors han anat perfilant els darrers dies.

A l’enllaç http://fcf.cat/campionats-comarcals-sala podeu consultar tota la informació relacionada amb aquesta nova edició dels Campionats Comarcals.

 

LA JUNTA DIRECTIVA

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?