Menu

CRÒNICA STAGE MAS LLOP 2019

masllop_noticia

 

L’STAGE A MAS LLOP, UNA EXPERÈNCIA ENRIQUIDORA ABANS DE COMENÇAR LA TEMPORADA

 

Els passats 21 i 22 de setembre l’Atlètic Català organitzà el seu Stage de Pretemporada que, en aquesta edició 2019, comptava amb la gran novetat de dur-se a terme en un marc incomparable com el de la Masia Mas Llop, a Caldes de Malavella, que compta amb unes instal·lacions envejables per gaudir d’una diversitat d’activitats i jocs, a banda de les sessions de preparació i tecnificació pròpies de futsal.

DSC_0004

Malauradament, la climatologia no va acompanyar la jornada de dissabte, en la qual van descarregar forts xàfecs, trastocant el timing dissenyat inicialment per l’equip tècnic i impossibilitant que els nostres jugadors i jugadores poguessin realitzar activitats com ara el kaiac, la conducció de quads o altres, tal com s’havia previst. En contrapartida, els nois i noies van poder gaudir a la sala coberta de jocs com el tir amb arc, així com altres activitats de taula, sessions de video i amb ordinadors, fins que va deixar de ploure i alguns equips aprofitessin per realitzar alguna sessió de preparació física abans de sopar.

DSC_0164

Tanmateix, al llarg de la jornada de diumenge sí que va brillar el sol, la qual cosa va permetre realitzar als diferents grups (des de benjamí i fins al sènior) tot un seguit d’exercicis programats i banyar-se a la piscina. A banda d’això, el cadet femení va disputar un bonic partit contra l’equip andorrà, que va ser convidat per a l’ocasió, i a la tarda l’equip sènior també va disputar en el pavelló de Caldes de Malavella un encontre contra l’homòleg d’aquesta població.

DSC_0346

En definitiva, una experiència molt enriquidora i en un entorn espectacular que, de ben segur, ha afavorit la germanor i preparació física i psicològica de tota la família atlètica, jugadors, jugadores, cos tècnic, col·laboradors i Junta, abans de l’inici d’una llarga temporada com la que som a punt de començar.

En aquest àlbum, podreu accedir a un ampli reportatge fotogràfic d’aquest Stage 2019 de l’Atlètic Català.

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?