Menu

COMUNICAT ATLÈTIC CATALÀ: AJORNAMENT QUOTES

Benvolguts/des,

Us comuniquem que la Junta Directiva del Club, a la vista de les excepcionals circumstàncies que tots estem vivint i que, hores d’ara, desconeixem per quant de temps s’allargarà, ha acordat AJORNAR, de forma temporal, el cobrament de les quotes mensuals, de manera que, de moment, el mes d’abril no es girarà cap rebut.

En el cas que la situació evolucioni positivament en les properes setmanes (com tots desitgem) i que es pugui reprendre l’activitat, us comunicarem les noves dates de pagament.

Tanmateix, i com ja us informàvem en l’anterior comunicat, volem recordar-vos que durant aquests dies l’Atlètic no s’atura. Des de Junta i coordinació s’està en contacte permanent i treballant de manera telemàtica en molts aspectes tècnics i organitzatius per implementar en el que resta de la present campanya i, sobretot, en noves iniciatives i reestructuracions pensant ja en la propera temporada.

D’igual manera, us tornem encoratjar a que seguiu a través dels diferents canals telemàtics (xarxes, xats i grups de whatsapp) del Club, tota la informació i propostes -vídeos, imatges, jocs, enquestes, etc.- que al llarg d’aquests dies s’estan fent arribar des de coordinació, equip tècnic, delegats i delegades, col·laboradors/es i jugadors/es, amb la intenció que interactueu, que us pugueu distreure i, en definitiva, que aquests dies de confinament a casa siguin una mica més divertits.

Recordem també que s’han anat enviant imatges i vídeos diversos amb exemples i pautes d’exercicis i manteniment físic perquè tots i totes pugueu mantenir-vos en forma des de casa. Al web de la pròpia Federació també trobareu tot un seguit de recomanacions i vídeos en el seu portal (www.fcf.cat)

Salut i cuideu-vos molt tots i totes !

LA JUNTA DIRECTIVA

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?