Menu

CANVI DE DATA FESTA FINAL TEMPORADA: EL 29 DE JUNY !!!

canvi_festa

Benvolguts/des,

Us informem que, per qüestions organitzatives, la FESTA DE FINAL DE TEMPORADA 2018-2019 de l’Atlètic Català, inicialment prevista per al diumenge 9 de juny, finalment tindrà lloc el dissabte 29 DE JUNY DE 2019, a les 21 hores.

Finalment, la Festa d’enguany tindrà format de SOPAR, i no cal que us recordem que tots i totes, jugadors, jugadores, cos tècnic, delegats/des, col·laboradors, pares, mares, amics, amigues i simpatitzants hi esteu convidats.

Tot i el canvi de dia i format, en la Festa d’aquest any es manté la voluntat d’atorgar un protagonisme principal als pares i mares que formeu la família Atlètica, com a reconeixement a l’esforç i suport incondicionals que brindeu al llarg de tot l’any als vostres fills i filles, i també pel vostre compromís amb el Club.

Per aquest motiu, organitzem una activitat en la qual els pares i mares sereu els actors principals. I és que, després d’acompanyar i estar al costat dels nostres fills i filles a molts pavellons d’arreu de Catalunya, a totes hores, sovint desplaçant-se sense haver pogut esmorzar o dinar, i amb tota la il·lusió d’encoratjar i donar suport als nostres jugadors i jugadores, ha arribat el moment que siguin ells i elles els que ens animin (i també ens escridassin) a nosaltres des de la grada.

Per això ….. no us ho penseu més i

INSCRIVIU-VOS AL 3 X 3 MASTERS !!

Després de l’èxit del Torneig 3X3 mixt que el Club va organitzar el passat 5 de maig amb l’objectiu de promocionar el futbol sala femení, hem tornat a dissenyar aquesta activitat, però en aquesta ocasió amb els pares i mares com a veritables protagonistes, convençuts que tots, pares, mares i fills, ens ho passarem d’allò més bé, i tothom podrà gaudir des de la grada dels partits que disputin tots els equips de pares i mares inscrits fins que arribi el torn de gaudir a taula d’un bon sopar.

CLICA AQUI PER INSCRIURE’T AL TORNEIG 3X3 MASTERS

Com a cloenda de festa, escoltarem uns breus parlaments, passant revista al que ha estat la present temporada, amb reconeixements a equips i jugadors, així com a un sorteig de fabulosos regals i obsequis entre tots els presents, entre altres sorpreses.

APUNTEU-VOS A L’AGENDA, DONCS, EL DISSABTE 29 DE JUNY, i no deixeu passar l’oportunitat d’acomiadar la temporada gaudint d’una jornada d’esbarjo i rialles, un bon sopar de companyonia i la resta de sorpreses que tenim preparades per agrair, en nom del Club, el fantàstic suport de pares, mares i amics del Club al llarg de tot l’any i, com no, per reconèixer i premiar l’esforç, dedicació i les fites assolides pels nostres jugadors i jugadores, i el cos tècnic de l’Atlètic Català.

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?