Menu

EL CAMPUS JAVI RODRÍGUEZ-ATLÈTIC CATALÀ, UN ANY MÉS, TOT UN ÈXIT

campus17exit

El passat divendres 28 de juliol es va posar el punt i final a l’edició 2017 del Campus d’estiu Javi Rodríguez-Atlètic Català que, un cop més, ha estat tot un èxit d’organització i participació, amb més de 65 nens i nenes inscrits. 

Han estat 5 setmanes (des del 26 de juny) intenses, plenes d’activitat esportiva i extraesportiva i sana convivència, amb un complert programa en el qual s’han alternat les sessions de treball i tecnificació de futbol sala amb estones d’esbarjo, com ara piscina, excursions i altres activitats recreatives, i també un temps diari reservat per a l’estudi/repàs.

Tot, de la mà d’un gran STAFF tècnic, coordinat pel Sergio Núñez, i amb la presència pràcticament constant del Javi Rodríguez (moltes gràcies, Javi, per la teva presència i dedicació permanents) i la visita puntual d’algun reconegut professional d’aquest esport.

El dia de la clausura, com és tradició d’aquest Campus, es van sortejar tot un munt de regals i records entre tots els jugadors i jugadores que enguany no han volgut perdre’s aquesta convocatòria de l’Atlètic Català.

Moltes gràcies a tots i totes, que tingueu molt bon estiu i ens veiem l’any vinent !!

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?