Menu

CAMPUS ESTIU ATLÈTIC CATALÀ & JAVI RODRÍGUEZ 2020

Hem arribat a la fi d’una temporada atípica i força inesperada. Això no retreu el gran treball que tots els nostres jugadors, jugadores i l’equip tècnic han fet al llarg de l’any.

Ara toca descansar, gaudir a fons de l’estiu i preparar-se per a una propera campanya que promet ser més emocionant que mai.

Fins que arribi la pretemporada, però, l’Atlètic et proposa gaudir d’una nova edició del tradicional Campus d’Estiu que organitza amb el nostre estimat Javi Rodríguez (exjugador de la selecció espanyola, del F. C. Barcelona i actual tècnic del Indústrias García Santa Coloma a la LNFS).

En aquesta edició 2020 el Campus en principi s’estendrà des del 29 de juny fins al 31 de juliol.

Un total de 5 setmanes en les quals els i les participants gaudiran de sessions tècniques de futbol sala, piscina, activitats tant esportives com extraesportives i un munt de sorpreses, en companya d’un STAFF tècnic de primera en el qual no faltaran monitors del Club.

IMPORTANT: Enguany es limitaren les places a un núm. màxim d’inscrits per setmana, per complir estrictament amb els ratios legalment establerts.

A banda d’aquesta limitació d’inscrits per setmana, el Campus es dissenyarà de manera que es compleixi amb totes la resta de recomanacions, protocols i mesures de prevenció i seguretat previstes per les autoritats sanitàries i governatives en l’organització d’activitats esportives i de lleure, amb l’objectiu de preservar la salut de tots els nens i nenes i de l’Staff tècnic.

No t’ho pensis i inscriu-te !!

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 21 DE JUNY DE 2020

Descarrega’t aquí el tríptic amb tota la información del Campus 2020

T'agradaria pertànyer al nostre club?