Menu

21-22 SETEMBRE: STAGE DE PRETEMPORADA 2019 A MAS LLOP

Recordeu que els propers 21 i 22 de setembre tindrà lloc l’Stage de pretemporada 2019 de l’Atlètic.

Com ja sabeu, enguany realitzarem l’estada a Mas Llop, una masia situada al Veïnat de les Mateues (Caldes de Malavella), perfectament condicionada i que compta amb camps de futbol de gespa artificial, pavelló i piscina. Al marge d’això, Mas Llop acull un fabulós llac i moltes altres instal·lacions i espais naturals que permeten gaudir d’una diversitat d’activitats i jocs, com ara paddle surf, kayac, tirolines, lasertag, tir amb arc, quads, tennis, pàdel, etc.

L’enfoc de l’Stage 2019 de l’Atlètic Català passa per oferir als nostres jugadors i jugadores, a banda d’agermanament i tecnificació en futsal, una veritable oferta d’activitats lúdiques en unes instal·lacions i marc incomparables, perquè gaudeixin més que mai d’aquesta tradicional trobada del Club i comencin la temporada amb les millors sensacions.  

A més a més, en tractar-se d’un desplaçament molt més curt que el que hem fet els anys anteriors a Amposta, ens permetrà sortir dissabte matí en comptes de divendres tarda, fent només una nit a Mas Llop i, en definitiva, aprofitant al màxim el temps.

Recordeu que l’Stage es concep com una convocatòria d’obligada assistència per a tots els jugadors i jugadores (tret dels prebes i benjamins), de manera que qui, per alguna causa, no pugui anar-hi, caldrà que ho justifiqui oportunament, i que ho comuniqui al Club abans del proper dimarts 10 de setembre, com a data límit.

Us facilitem arxiu amb tota la informació general de l’Stage: Descarrega arxiu informatiu

Medicacions / Alèrgies alimentàries

Important: Si algún nen es medica o pateix qualsevol al·lèrgia alimentària, cal que ens ho indiqueu a través d’aquest formulari

Igualment, és molt important que ens retorneu signats aquests documents:

Altres normes/consells

* No és aconsellable que els nens (des de benjamí a infantil) portin diners a l’Stage. El Club els hi facilitarà tot el que precisen, fins i tot en les estones lliures es repartiran llaminadures (xuxes) a tots els que ho vulguin.

* Tampoc es permetrà l’ús de telèfons mòbils (excepte cadets i juvenils, fora dels horaris d’activitat), ja que l’Stage es planteja com un espai de convivència per compartir experiències i afavorir la companyonia i comunicació personals. En el cas que els monitors observin que algun nen vulnera aquesta norma, podrà requisar-li el mòbil fins que finalitzi l’Stage.


Mas Llop Activity Camp
Veïnat de les Mateues, 31, 17455 Caldes de Malavella (Girona)
Tel. 972 480 207
www.masllop.es            https://twitter.com/MasLlop         www.facebook.com/masllopactivitycamp
https://www.instagram.com/masllop_activitycamp/

llop1llop2llop3

Cap comentari

Deja un comentario

T'agradaria pertànyer al nostre club?