Menu

JOSÉ M. ROBLES, CAMPIÓ AMB LA SELECCIÓ CADET DEL MARESME

noticia12

 

JOSÉ M. ROBLES, CAMPIÓ AMB LA SELECCIÓ CADET DEL MARESME

EN LA 6a EDICIÓ DELS CAMPIONATS DE SELECCIONS COMARCALS

 

Els passats 10 i 11 de desembre va tenir lloc a la Ciutat Esportiva de Blanes la VI edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala. De las 60 seleccions inicials que en les diferents categories (benjamí, aleví, infantil, cadet femení, cadet i juvenil femení) van disputar dissabte les primeres eliminatòries, només en van quedar les 24 que jugarien les semifinals i finals en cadascuna de les categories.

robles-1

Pel que respecta als jugadors de l’Atlètic Català convocats per les seleccions del Maresme, hem de destacar la fabulosa victòria absoluta assolida per l’equip Cadet, que va imposar-se en la final a l’equip de la Catalunya Central en una emocionant fase de penals, després que l’encontre acabés amb empat a 1. Bona part de l’èxit de l’equip Cadet cal atribuir-la al José Manuel Robles Gómez, el nostre Jose, qui va tenir una destacada participació al llarg de tot el Torneig, deixant el nom de l’Atlètic molt amunt. L’enhorabona, Jose, pel gran campionat dut a terme !

Pel que fa a l’altra selecció amb presència d’un jugador de l’Atlètic (l’Aleix Moreu), la de la categoria Aleví, tot i fer una bona primera fase i d’estar-hi ben a prop, finalment no van poder classificar-se per la fase final de diumenge. Tot i així, l’actuació a la porteria per part del nostre Aleix va ser, com ens té acostumats, molt brillant. Felicitats, Aleix !

                      img-20161216-wa0011img-20161216-wa0012

Finalment, esmentar que l’altra selecció del Maresme que va resultar vencedora en la seva categoria va ser la de la categoria Benjamí, que es va imposar en la final a la selecció de Barcelona-Nord per un ajustat 4-3, mentre que en la categoria Femení Juveni també s’hi va imposar l’equip de Girona/Maresme/Vallès Oriental/Osona. Si voleu conèixer tots els resultats i altra informació d’aquesta VI edició dels Campionats Comarcals de Seleccions Base de Futbol Sala, podeu consultar el aquest enllaç

 

Cap comentari

Deja un comentario

SPONSORS PRINCIPALSInstagram @clubatleticatala

Something is wrong.
Instagram token error.
Cargar más

PREBENJAMÍ CAMPIÓ DE CATALUNYA

COLABORADORST'agradaria pertànyer al nostre club?